Hier vind u alle ronde trampolines uit ons assortiment

Wij bieden een zeer breed assortiment aan heel diverse ronde trampolines. In deze categorie hebben wij alle ronde trampolines geplaatst die wij in ons assortiment voeren zodat u de verschillen kunt zien in prijs, kwaliteit, met of zonder net, ingraaf of opbouw modellen. Hierdoor kunt u uiteindelijk tot een goede keuze komen omdat u alles naast elkaar kan neerleggen. Komt u er zelf niet helemaal uit hoe u de beste keuze kunt maken tussen al onze ronde trampolines? Dan kunt u op de link van Goed Advies klikken.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 501

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 501

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke maat kiest u uit alle ronde trampolines?

Er zijn heel veel verschillende maten beschikbaar. Over het algemeen geldt: Hoe groter de ronde trampoline des te meer plezier eraan beleefd kan worden en hoe veiliger het springen wordt. U kunt voor een heel klein model gaan van ongeveer 1 meter tot 140 cm. Deze worden vooral binnen gebruikt wanneer er weinig ruimte beschikbaar is of er geen tuin aanwezig maar de kinderen of u toch wat energie kwijt willen. In deze maat zijn er ook speciale fitness trampolines geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Verder zijn er kleine ronde trampolines van 180 cm, 200 cm, 213 cm en 244 cm. Deze maten zijn makkelijker te plaatsen in een kleinere tuin maar hebben toch de voordelen van een ronde vorm en worden het meest gebruikt voor kinderen tot een jaar of 12. De middenmaten van 270 cm, 305 cm en 330 cm zijn maten die geschikt zijn voor alle leeftijden maar nemen toch niet alle ruimte in beslag. De grootste maten zijn 366 cm, 380, cm 430 cm en 457 cm. Deze zijn eigenlijk alleen geschikt voor de wat grotere kinderen vanaf een jaar of 7. Deze zullen zwaarder springen en hierdoor komen kleine kinderen niet goed omhoog. Hierboven kunt u een keuze maken tussen de verschillende maten.

De verschillen tussen alle ronde trampolines

Wanneer u de keuze heeft gemaakt uit de juiste maat van alle ronde trampolines kunt u ervoor kiezen om een ronde opbouw trampoline zonder net te kopen. Echter zijn deze het minst veilig van alle ronde trampolines omdat de kinderen hier van af kunnen vallen en de kans op blessures het grootst is. Daarnaast kunt u kiezen voor een ronde opbouw trampoline met veiligheidsnet. Hierdoor wordt voorkomen dat de kinderen ervan af kunnen vallen en is dus een stuk veiliger. De ronde ingraaf trampolines welke laag bij de grond staan maar waar wel een kuil voor gegraven dient te worden. Doordat ze laag bij de grond staan zijn ze een stuk veiliger dan de opbouw varianten zonder net. Tenslotte kunt u kiezen voor de grootste veiligheid met een ingraaf trampoline met net. Deze staan laag bij de grond dus het op en af stappen is veilig en er zit een net omheen waardoor er nooit iemand van af kan vallen.