Waarom een ronde trampoline met veiligheidsnet kopen?

In ons assortiment hebben wij een zeer uitgebreid aanbod voor een goede ronde trampoline met veiligheidsnet. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten, kwaliteiten en kleuren. Wanneer u hierboven de juiste maat kiest vindt u alle merken op een rij. Wij raden aan om een ronde trampoline met veiligheidsnet te kopen omdat een net het springen extra veilig maakt. Er kunnen dan geen kinderen meer afvallen. Verder is een hoge trampoline makkelijker te plaatsen dan een inground trampoline en is deze ook makkelijker te verplaatsen. De ronde vorm springt voor de meeste het lekkerst omdat er overal gelijke veren spanning zit, daarnaast biedt dit nog extra veiligheid omdat de springer makkelijker in het midden belandt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 185

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 185

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe bepaald u de juiste maat ronde trampoline met veiligheidsnet?

Ons advies luidt altijd dat er een zo groot mogelijke trampoline met veiligheidsnet geplaatst mag worden. Uit ervaring blijkt dat een grotere meer springplezier met zich mee brengt. Hierdoor zal hij vaker gebruikt worden. Ook is een grote ronde trampoline met veiligheidsnet leuker voor oudere kinderen omdat ze daar meer op kunnen doen. Vaak zien we dat trampolines van 305cm of groter nog door kinderen tot hun 15e á 16e worden gebruikt. Zelfs sommige volwassenen vinden het nog leuk. Echter is de leeftijd van de kinderen die er direct op moeten gaan springen wel van belang. Heeft u nog kleine kinderen onder de 6 jaar oud, raden wij aan om niet groter te kiezen dan 330 cm. Anders is de mat namelijk te groot en zullen ze niet zo hoog komen tijdens het springen. Uiteraard worden kinderen wel ouder dus het is ook mogelijk om een grotere te kiezen. Houdt u verder rekening met vrije ruimte om de ronde trampoline met veiligheidsnet. Hiervoor raden wij 50 cm vrij om de ronde trampoline met veiligheidsnet heen te houden. Hoe meer ruimte hoe veiliger.

De kwaliteit van onze modellen

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende kwaliteiten. Wij kunnen aangeven dat wij alleen maar goede, betere en de beste ronde trampolines met veiligheidsnet in ons assortiment hebben opgenomen. Het verschil in kwaliteit van de verschillende merken en types zit in de dikte van het frame, mate van galvanisatie, Rand dikte, Rand breedte, zeil materiaal, zeil dikte, aantal veren, lengte veren, type ingang van het net, ring aan het net en de gebruikte materialen. Hoe hoger de kwaliteit hoe hoger de sterrenklasse en hoe veiliger en duurzamer de ronde trampoline met veiligheidsnet is. Via onze kieswijzer vindt u meer informatie over onze mogelijkheden.