Wat valt er onder garantie?
Alle producten worden geleverd met volledige wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De door ons aangeboden fabrieksgaranties doen niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Producten die onderhevig zijn aan slijtage of snel kunnen slijten hebben de standaard garantie die er wettelijk bij hoort. Hier vindt u alle garantie termijnen van onze producten

De trampoline maakt een piepend geluid, wat kan ik doen?
Voor onze 4 sterren trampolines en hoger is het ongebruikelijk dat deze geluid maakt, piept of kraakt.

  • Wanneer het frame niet recht staat dan de trampoline gaan kraken of piepen. Het geluid komt over het algemeen uit het frame wat scheef staat. Probeer de trampoline zo waterpas mogelijk te zetten en indien nodig kunt u de naden ook inspuiten met WD-40. Na bijvoorbeeld stormschade, of verkeerd optillen, kan een scheef frame ook gaan kraken.
  • Alle veren moeten goed in het frame zijn bevestigd met de hele haak in het frame. Ook de aansluiting van de veer kan eventueel worden ingespoten met WD-40
  • Wanneer een frame niet volledig in elkaar geschoven is kan een trampoline ook geluid gaan maken. Zorg er dan voor dat het frame correct in elkaar geschoven wordt en spuit de naden eventueel in met WD-40.
  • U kunt de trampoline ook (tijdelijk) verplaatsen om het geluid weg te halen, let op niet alleen tillen dan raakt het frame ook scheef. Graag met minimaal 2 personen tillen voor kleine modellen en minimaal 3 volwassenen bij grotere modellen.

Wanneer u bovenstaande toepast zal het geluid vrijwel direct verdwijnen.

Ik heb een probleem met een gekocht product, wat moet ik doen?
Wanneer u een probleem heeft met een van onze producten betreuren wij dit uiteraard ten zeerste. Om tot een passende en correcte oplossing te komen kunt u melding maken via ons klachten formulier. Het probleem wordt dan direct in behandeling genomen en we zorgen voor een zo snel mogelijke en correcte afhandeling van het probleem.

Worden er ook producten verhuurd?
Nee, helaas kunt u bij ons geen producten huren.