'

Ronde Ingraaf trampoline; de nieuwste trend

Tegenwoordig kiest bijna de helft van onze klanten voor een ronde ingraaf trampoline. Hiermee wordt het trampolinespringen veiliger doordat hij minder hoog boven de grond staat. Zowel het op en af stappen gaat hierdoor makkelijk maar ook wanneer er eventueel een val gemaakt wordt, is dit van aanzienlijk lagere hoogte en is er dus minder kans op blessures. Wilt u toch extra veiligheid kies dan voor een ingraaf trampoline met veiligheidsnet. De speciale ingraaf trampolines staan ongeveer 20 cm boven het maaiveld waardoor ze ook minder opvallen in de tuin. Het op en af stappen gaat moeiteloos en hierdoor wordt hij vaker gebruikt.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 171

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 171

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het ingraven is makkelijk

Door de korte pootjes die op het maaiveld blijven staan van ongeveer 20 cm die de ronde ingraaf trampoline heeft, kan er een komvormige kuil gegraven worden. De diameter van de kuil is aan alle zijden ongeveer 15 tot 20 cm kleiner dan de ingraaf trampoline om de pootjes stabiliteit te bieden. Hierdoor hoeft er niet zoveel aarde weggraven te worden en is het makkelijk om de ronde ingraaf trampoline te plaatsen. Het is altijd van belang om hem ongeveer 20 cm boven het maaiveld te houden omdat er tijdens het springen lucht verplaatst word. Deze lucht moet kunnen ontsnappen om de sprong soepel en veilig te houden.

Ons ruime aanbod

Doordat de trend van het ingraven steeds verder doorzet komen steeds meer merken ook met speciale ronde ingraaf trampolines. Er zijn veel maten en kwaliteiten beschikbaar. Alle modellen bij ons zijn zeer veilig. Echter geldt wel dat hoe hoger de kwaliteit hoe veiliger en duurzamer het apparaat is. Wanneer u besluit de trampoline in te graven, houdt u er dan rekening mee bij het kiezen van de juiste maat en vorm dat er ongeveer één meter vrij om de trampoline moet zijn om ongelukken te voorkomen. Maak hierboven uw keuze van de gewenste, maat en met of zonder veiligheidsnet en vergelijk in de verschillende kwaliteiten of raadpleeg onze Trampoline Kieswijzer.