'

De kracht van Exit trampolines

Exit Toys heeft diverse soorten buitenspeelgoed ontwikkeld om kinderen weer uit te dagen buiten te spelen. Zij doen dit door de ontwikkeling te laten leiden vanuit de behoefte van ouders en kinderen. Er wordt veel aandacht besteed aan een eigentijds en cool ontwerp zodat het de kinderen aanspreekt, maar de producten staan ook garant voor veiligheid. Door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en de diverse modellen zijn de Exit Trampolines voor een breed toegankelijk publiek. Exit Toys: "Leave the room, play outside"

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

1-32 van 70

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verschillende soorten en maten Exit trampolines

De Exit trampoline is het nieuwste merk bij Trampolineland in haar assortiment. Alle modellen zijn veilig, gaan jaren lang mee en zijn tegen de meeste weersomstandigheden bestand. De meeste modellen hebben een uniek omkeerbaar randkussen met 2 verschillende kleuren zodat je het altijd kunt aanpassen aan uw stemming. De Twist is het budget model met een uniek spel op de springmat en een omkeerbaar randkussen. De Jumparena is de ideale middenklasser en wordt geleverd inclusief veiligheidsnet, een trapje en een schoenentas. Dit randkussen is tevens omkeerbaar. De Supreme is de kwaliteitstrampoline binnen hun assortiment met een extra dik randkussen en erg lange veren, waardoor deze Exit trampoline extra veilig is en een soepele sprong heeft.

Opbouw met net of toch ingraven

Elke Exit trampoline is verkrijgbaar in combinatie met veiligheidsnet zodat het springen altijd veilig is en de kinderen er niet van af kunnen vallen. Er zijn tevens speciale ingraaf modellen verkrijgbaar, deze maken het ingraven extra gemakkelijk door de korte pootjes. Uniek is de Supreme Ground Level, deze trampoline is als enige in Nederland helemaal gelijk met het maaiveld. Exit trampolines zijn er in veel verschillende maten, kleuren en kwaliteiten zodat er voor iedere tuin en ieder budget een geschikte Exit trampoline beschikbaar is. Kies hierboven voor het juiste model, dan de maat en vervolgens de kleur. Komt u er onverhoopt toch niet uit, dan raden wij u aan een kijkje te nemen bij onze kieswijzer. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar wanneer u contact opneemt via de mail of telefoon.