Exit Elegant Premium

Exit Elegant premium trampoline is een zeer goede middenklasse trampoline met een zeer strakke afwerking. Tevens zijn deze elegant premium trampolines allemaal voorzien van het meest stabiele frame ter wereld. Het gepatenteerde Ultimate Stability Frame (USF) met zijn unieke L-vormige poten is ijzersterk en daardoor superveilig en stabiel. Het verschil tussen de elegant en de elegant premium zijn een aantal punten:

  1. Van de Elegant premium zijn de veren heel erg lang en soepel. Maar lieft 21.6cm lang. De kortere veren van de elegant trampolines zijn 17,7cm lang. Wilt u de ultieme sprong ontvangen dan raden wij u de Elegant premium aan. Door de dikte en de lengte van de veren springt de elegant uiterst fijn.
  2. Het randkussen van de De Exit Elegant trampoline is maar liefst 3 cm dik en 35cm breed. Door de dikke en brede rand is de Elegant premium uiterst veilig. Door het dikke zeil van 0.06mm is deze ook nog eens uiterst duurzaam. De Exit elegant is van minder dik gevuld met 2 cm en en heeft een breedte van 30 cm. Het gebruikt PVC is 0.45mm dik. Hierdoor is het wat gevoeliger voor slijtage.
  3. Voor de ultieme afwerking heeft de Exit elegant Premium trampoline wel 20cm lange flap. De overhangende flap is van de Exit Elegant trampolines iets korten en is 16cm lang.
  4. Verder is er ook een verschil is het veiligheidsnet. We hebben het deluxe veiligheidsnet en het economy veiligheidsnet. Beide zijn zeer mooi en strak afgewerkt. Het Deluxe net heeft echter nog dikkere palen van 32mm en XPE foam paalhoezen waardoor deze extra veilig is. Tevens heeft het deluxe net zowel boven als onder een glasfiberring die het net zeer strak op hun plaats houden. Het economy net heeft 25mm palen en EPE foam.

De beste combinatie volgens ons is de Exit Elegant Premium met Deluxe Veiligheidsnet. Alle keuzes zijn  van goede kwaliteit, maar deze verschilt wel in uitvoering. Zo heeft Exit voor ieder budget een goede, veilige en stabiele trampoline.

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten meer gevonden