'

Salta Comfort Edition ground

Op zoek naar een Salta Comfort Edition inground trampoline? Bij ons zijn deze te koop. Wij hebben Salta Comfort Edition ground trampolines op voorraad in ons afhaal- en verzendmagazijn.

De Salta comfort ground een basisklasse trampoline.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

De Salta comfort  een basisklasse trampoline.

Hij is verkrijgbaar in rond en rechthoekig en de volgende afmetingen: 183 cm / 213 cm / 251 cm / 305 cm / 366 cm / 427 cm & 153 x 214 cm / 214 x 305 cm. De Salta Comfort Edition trampolines zijn zowel op poten verkrijgbaar als voor in de grond (inground). Ze zijn voorzien van een zwarte fraaie poedercoating. Dit ziet er vaak strak uit in een tuin, helemaal in kleine tuinen is de uitstraling van een trampoline bij veel mensen van belang. Er dient dan wel ten alle tijden een kuil onder de ground trampoline te worden gegraven.

Binnen deze lijn is gezocht naar de optimale prijs-/kwaliteit verhouding waarbij veiligheid en uitstraling voorop staan. Op basis van de toegepaste materialen, het springcomfort en de duurzaamheid, valt de Comfort Edition bij ons in sterrenklasse 4 (van de 10). De trampoline heeft een levensduur van 2 tot 4 jaar.

Verder is de trampoline uitgerust met een strak en modern veiligheidsnet. Door de gebogen palen en de stalen top ring, behoudt het veiligheidsnet haar elegante vorm en blijft het fijnmazige net mooi gespannen. De dubbelzijdige rits zorgt ervoor dat het net zowel van de binnen- als buitenzijde netjes afgesloten kan worden.