Flatlevel trampolines

Flatground trampolinesDe nieuwste trend: Flatlevel trampolines gelijk met het maaiveld.

Deze prachtige trampoline wordt gelijk met het maaiveld geplaatst. Direct werd dit type ingraaftrampoline daarom een grote hit in onze webshop. Dat er veel vraag naar échte flatlevel trampolines is, verbaast ons dan ook niet. De belangrijkste reden dat onze klanten een flatground trampoline kopen is naast het springplezier, overduidelijk het prachtige design. Deze modellen staan volledig gelijk met het maaiveld ingegraven waardoor zemooi in de tuin integreren. 


Een veilige en duurzame groundlevel trampolineFlatlevel trampolines


Het design stelt gerust; de op- en afstap van een groundlevel trampoline zijn gelijk met het maaiveld. Dit is veiliger voor de enthousiaste springer, het minimaliseert de val en de kans op blessures. Safety First! De veiligheid is niet de enige reden voor de populariteit van deze flatleveltrampoline. Door het vlakke design van een trampoline flat to the ground zien de kopers, naast lachende gezichten en vermakelijke kunsten, er weinig van terug in hun tuin. Het aanzicht is mooier, strakker en het uitzicht blijft behouden.

Een groundlevel trampoline komt – zoals de naam al zegt – helemaal tot de grond en is écht plat. Inground modellen kennen we natuurlijk al jaren, maar in tegenstelling tot wat mensen vaak denken zijn deze niet helemaal plat: ze dienen altijd 20 tot 30 cm boven het maaiveld uit te komen. Wanneer je ze gelijk met het maaiveld ingraaft springen ze namelijk niet lekker en worden de onderdelen teveel belast. Hierdoor zal de trampoline sneller stukgaan. De nieuwe flatground trampolines laten door de grovere weving van de springmat en het slimme ontwerp lucht door, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een ongedempte sprong terwijl de onderdelen gewoon goed blijven. De trampolines klapperen niet en gaan zo een stuk langer mee. Duurzaam springen dus!

 

Een breed aanbod ronde en rechthoekige flatlevel trampolines


Tramponlineland biedt een breed assortiment van ronde en rechthoekige modellen, in verschillende kleuren, maten, kwaliteiten en duurzaamheid. Als trampoline-specialist verkopen wij de échte flat to the ground favorieten zoals Avyna Pro-line Flatlevel , Berg Flatground trampoline  Exit groundlevel TrampolineSalta Royal Baseground en Akrobat flat to the ground trampolines
Ons aanbod flat to the ground trampolines bestaat uit veel soorten, maten en modellen. Misschien heb je al een voorkeur de vorm of kleur, die het best bij jouw tuin past. Naast deze duidelijk zichtbare kenmerken, onderscheiden de modellen zich ook in duurzaamheid en kwaliteit. Graag helpt ons team trampolinespecialisten met het beantwoorden van al je mogelijke vragen en adviseren wij om de perfecte trampoline bij jouw wensen te kiezen! Neem dus gerust contact met ons op. Eerst even oriënteren op de site? Dit doe je overzichtelijk en gemakkelijk met de onze kieswijzer

Rechthoekige flatground trampolines